Як вибрати розмір ременя

Листопад 13, 2019
Ремінь - це повсякденний аксесуар, який використовується не тільки для підтримки штанів, але є складовою частиною стилю і способу. Правильно підібраний розмір ременя - це одна з умов довгого і комфортного носіння вироби. Є два розміри, на які варто звернути увагу: ширина пасової смуги і довжина.
как выбрать размер ремня
 
У нашому асортименті Ви можете вибрати шкіряний ремінь шириною 38 мм або 45 мм. Ремені шириною 38 мм вважаються універсальними і підходять практично під всі види брюк або джинс. Якщо Ви план плануєте носити ремінь з різними видами штанів, то краще зупинити свій вибір саме на цій ширині. Якщо ремінь буде використовуватися виключно з джинсами, то зручніше буде смуга шириною 45 мм, так як при такій ширині ремінь щільно «лягати» в петлю джинс і тримає форму.
 
Якщо ви вибираєте аксесуар іншого стилю, наприклад, для класичних брюк або подібних брюк з вузькою шлёвкой, то вибір однозначно падає на ширину 38 мм. У розділі класичних ременів, ми пропонуємо на вибір тільки цю ширину, щоб уникнути плутанини при замовленні.
 
З довжиною ременя легше. Ремінні смуги пропонуються універсального розміру. Середня довжина виробу від 120 до 125 см. Для комфортного носіння ременя, потрібно буде, при необхідності, обрізати зайву частину шкіри. Щоб зрозуміти, на скільки сантиметрів потрібно вкоротити ремінь, заміряйте обхват стегон і відріжте зайву частину смуги.
 
Якщо довжина ременя підібрана правильно, то в застебнутому положенні, кінчик ременя буде виходити за пряжку на відстань 10-15 см. І від однієї до трьох дірок на ремені будуть в запасі, на той випадок, якщо Ваші розміри зменшуватися, і буде необхідність затягнути ремінь ту ж саму. Якщо стандартної довжини ременя недостатньо, в коментарях до замовлення вкажіть необхідну довжину і ми постараємося підібрати необхідний розмір.
 
У наборі, крім самого ременя, йде листівка, на якій схематично вказано як правильно вкоротити ремінь. Якщо слідувати інструкції, підгонка ременя під свій розмір буде простою і швидкою.
 
Після того, як Ви визначилися з розмірами, довжиною і шириною ременя, заходите на сайт www.klamra.com.ua в відповідну категорію «Шкіряні ремені» або «Шкіряні ремені з класичною пряжкою» і вибираєте ремінь, який Вам сподобався. До кожної пряжці зі стильним оригінальним дизайном Ви можете вибрати потрібний Вам тип пояса, його ширину і колір. Матеріал пряжок - латунь, матеріал пояса - натуральна теляча шкіра.
как выбрать размер ремня
 
Крім ременів, в нашому магазині Ви зможете придбати стильні і повсякденні аксесуари: браслети, темпери, ріжки для взуття і багато іншого. Замовлення обробляються протягом робочого дня або на наступний день, якщо замовлення оформлене після 18:00. Інтернет-магазин і прийом платежів доступні в цілодобовому режимі. Також наші вироби можна побачити в живу за адресою: м Львів вул. Лесі Українки 16 з 10:00 до 21:00 щодня.
 
Все буде Клямра!
Рекомендуємо ознайомитись:
SEO просування сайту - LUXEO